Welkom! Goed dat je er bent. 

"Waar kom jij elke dag je bed voor uit?" 

 

Koffie? Een croissantje? En daarna?

Samen met Eva krijg je Vers Perspectief.

Als Ondernemer, Professional en Organisatie.

We wakkeren het Vuurtje aan. Zodat het Knettert.

We creëren Beweging, vanuit Vertrouwen.

Tijd voor Helderheid.

SamenMetEva0001.jpg
SamenMetEva0003.jpg
 
 
 

ondernemer & Eva

Ben je ondernemer? Zit je bij successen lekker te high-fiven met jezelf, maar voel je geen echte voldoening? Kun je wel wat extra helderheid en scherpte gebruiken? Klaar voor verandering? Go!

jij & Eva

Hoor je jezelf weleens zeggen: "Hoe het gaat? Prima hoor, maar..., of dit het nou is?" Voel je dat je potentie hebt, en dat dat er nog niet volledig uit komt? Tijd om het vuurtje aan te wakkeren!

organisatie & Eva

Werk je bij een organisatie en ben je op zoek naar coaching of training voor de Young Professionals? Organiseer je een teamdag of event? Heb je zin om de boel eens positief op te schudden?   Mooi! Hier moet je zijn!

Zij werkten al samen met eva:

Anderen over Eva:

 
 
Kim Otten.jpg
 
 
 
 
“Met Eva heb ik binnen anderhalf uur een vage beknelling uitgekleed naar een helder en concreet vraagstuk voor mezelf.
Eva: doortastend, intuïtief, begripvol, gebalanceerd en gegrond.”
— Amar Thomas (31, Ondernemer)
 
“Eva heeft een hele leuke en prettige manier van werken. Ze straalt positieve energie uit en gaat met enthousiasme aan de slag, waardoor de sessie ontzettend fijn verloopt en tot veel vruchtbare resultaten en een fijne manier van samenwerken leidt!”
— Kim Otten (Bestuur 'De Warren', Eerste zelfbouw-wooncoöperatie van Nederland)
 
“Eva is een geweldig persoon om mee te mogen werken. Zo enthousiast, warm en oprecht als zij te werk gaat is alleen al een grote inspiratie bron geweest voor mij.
Eva heeft het beste in mij weten boven te halen en heeft mij laten inzien wat mijn passie is in het leven en waar ik in de toekomst naar toe zal werken.”
— Janneke Koelemaij (30, Marketing & Sales, G-Star)
“Eva denkt écht met je mee. Ze kiest hierbij voor de juiste woorden waar geen enkel vooroordeel in doorklinkt. Als ze denkt dat het nodig is komt ze wel met een duidelijk, maar vrijblijvend advies. Dit getuigt van haar persoonlijke betrokkenheid. Het helpt mij dat ik Eva zelf een inspirerend persoon vind. Je wordt vanzelf ook nieuwsgierig naar hoe Eva zelf is gekomen tot waar ze nu is en wil hier graag van leren!”
— Franka Dammerman (27, Project lead 'Interaction Education and Labour Market', Gemeente Amstelveen)
“Eva is een warm en open persoon. Met deze houding stelt ze me meteen op mijn gemak. Haar positieve benadering speelt daarbij ook een belangrijke rol. Door Eva’s prikkelende vragen heb ik mezelf beter leren kennen. Niet alleen tijdens onze sessies, maar ook na afloop. Een sessie met Eva levert gegarandeerd ‘Food for Thought’ op. Ik heb geleerd hoe ik gedachten die me belemmeren kan loslaten, hoe ik dichterbij mijn gevoel kan komen en mijn gevoel meer ruimte kan geven. Echt een aanrader!”
— Charlotte Loven (26, Beleidsmedewerker, Rijksoverheid)
“Eva is een coach die ik iedereen aan zou willen raden!
Ze weet perfect en snel de kern te vatten door de juiste vragen te stellen. Hierdoor kom je zelf al snel tot nieuwe inzichten. Dit doet ze uiterst professioneel, integer en persoonlijk.
Daarnaast is Eva als persoon enorm enthousiast, open, positief en altijd behulpzaam. Je voelt je direct bij haar op je gemak.”
— Irene Hogema (25, Marketing, Marqt)
 
“Knap hoe Eva in een uur al heeft blootgelegd wat er aan de hand is. Er zijn best een paar vrienden van me die dit ook kunnen gebruiken!”
— Jetske Jonker (28, Customer Service Manager, Tata Steel)
 
 
 
“Eva is een warm en open persoon.
Ze helpt je om juist naar die stem te luisteren die wordt ondergesneeuwd door hetgeen wat er vanuit de buitenwereld van je wordt verwacht.
Dit heeft me enorm geholpen om op een andere manier naar de toekomst te kijken en wat MIJ gelukkig maakt.
Een bezoek aan Eva brengt je dichter bij jezelf om zo in te zien wat echt bij je past!”
— Maria Follender Grossfeld (33, Freelance Marketing & Communicatie adviseur)
“Wat zou JIJ doen in jouw situatie, en wat zie jij nog niet.
Eva stelt geen leidende vragen en projecteert niet. In plaats van vanuit haar eigen oogpunt, kijkt ze vanuit jouw oogpunt, maar dan breder en opener.”
— Juliette Bonsen (27, Management Trainee, Young Colfield)
“Eva is open, geïnteresseerd en heeft een positieve insteek. Op cruciale momenten houdt ze me zonder blikken of blozen een spiegel voor. Daarnaast heeft Eva geen enkele vraag beantwoord, dat heeft ze me zèlf laten doen.”
— Max (29, Consultant)

Meer info? Samenwerken? Een vrijblijvende intake plannen? Ik hoor het graag!